RSS Kilépés Profilom Főoldal                                           Pr.Zoli honlapja
Regisztráció






Szombathely
templomai

Szombathely
szökőkútjai

Szombathely
homlokzatai

Szombathely
szobrai

Szombathely
hídjai

Szombathely
órái


                                    

                                            Ahová érdemes benézni városunkban                            Szombathely látványos átalakulásai                             Népszerű helyek Szombathelyen                                     

Eljött hát a december, elhozta a telet és vele együtt érkezett a Mikulás is. Az Agora kis kuckója is készen állt hogy befogadja néhány órára a nagyszakállut. Érkezésének időpontját sokan megtudták, így ma délutántól soha nem látott gyerek áradat indult meg a házba. Mindenki látni akarta, és aki jól viselkedett egész évben még kis ajándékra is számított. Nos nem kellett csalódni senkinek, hisz a Mikulásnak akkora zsákja volt, hogy akár a régi öregek által emlegetett (a rossz gyerekeket a zsákjában elviszi a Mikulás) legendának is eleget tudott volna tenni. De nem így tett, a nagy zsákba a gyerekek neki írt leveleit, rajzait gyűjtögette szorgosan. S ha már én is éppen arra jártam készítettem pár fotót a nagy találkozásról.  ... Tovább »

Kategória: 2021. decemberi események | Megtekintések száma: 220 | Hozzáadta:: pogi | Dátum: 2021-12-05 | Hozzászólások (0)


Copyright MyCorp © 2024