RSS Kilépés Profilom Főoldal                                           Pr.Zoli honlapja
Regisztráció






Szombathely
templomai

Szombathely
szökőkútjai

Szombathely
homlokzatai

Szombathely
szobrai

Szombathely
hídjai

Szombathely
órái


                                    

                                            Ahová érdemes benézni városunkban                            Szombathely látványos átalakulásai                             Népszerű helyek Szombathelyen                                     

2021.3.24.

A tavasz itt van már a lépcsőnkön, kopogtat az ajtónkon, és bizony néha néha meg is tréfál minket. A rég várt napsütés, a fények, színek, árnyékok, virágok,illatok itt sorakoznak már, és sokszor kinézve az ablakon azt gondoljuk juhéj itt van megérkezett a lágy langyos illatos tavasz. Kilépve pedig hú de szeles, de hideg. Néha elindulunk egy kis tavaszi túrára még napsütésben és bizony havazásban térünk haza. Úgy hogy ez még a korai stádium a próbálkozás időszaka. Persze ez sem tántorít el attól hogy egy kis képgalériát összehozva átvegyem a hangulatot. Íme ezekből a képekből egy csokor. Ezt nem kell összekeverni a már megszokott tavasz 17 pillanatával amit prezentálni szoktam. Ez még csak a kezdet. De ... Tovább »

Kategória: 2021. márciusi események | Megtekintések száma: 305 | Hozzáadta:: pogi | Dátum: 2021-03-24 | Hozzászólások (0)

2021.3.15. 

Ahogy minden évben Szombathely is, megemlékezésekkel, országzászló felvonásával, koszorúzásokkal, műsorokkal, huszár felvonulással, kis huszár avatással ünnepeltünk március tizenötödikét, nemzeti ünnepünket.  Ezt a hagyományt már tavaly is megtörte a kezdődő vírushelyzet. Idén azonban még komolyabban érintette az országot és városunkat. Ezért ez a nap egészen fura köpönyeget öltött, egészen más arcát mutatta meg számunkra. Elnéptelenedtek az utcák, terek, parkok, még a viszonylag szép tavaszi idő ellenére is. A rendezvények sorra elmaradtak, és az emlékhelyeken is egy egy koszorú, kis zászlócska emlékeztet a múltra. Néhány kisgyermek érkezett lelkesen szüleivel, hogy kis zászlóját&nbs ... Tovább »

Kategória: 2021. márciusi események | Megtekintések száma: 318 | Hozzáadta:: pogi | Dátum: 2021-03-15 | Hozzászólások (0)


Copyright MyCorp © 2024