RSS Kilépés Profilom Főoldal                                           Pr.Zoli honlapja
Regisztráció






Szombathely
templomai

Szombathely
szökőkútjai

Szombathely
homlokzatai

Szombathely
szobrai

Szombathely
hídjai

Szombathely
órái


                                    

                                            Ahová érdemes benézni városunkban                            Szombathely látványos átalakulásai                             Népszerű helyek Szombathelyen                                     

2021. május 30.

A vírus helyzet után, első alkalommal nyitotta meg kapuit a nagyközönség előtt Szombathelyen, az Agora MSH. Hosszú kihagyás után gyermeknapon újra élet költözött a házba. Három az egyben. Nevezhetném így a nyitó programot. A hagyományos formától eltérve, a sok szabadtéri játék helyett, egy tehetségkutató, sok bábszínház, és egy gyermekrajz kiállítás fogadta a gyerekeket, szülőket, érdeklődőket. A Forgószínpad, óvodások, kisiskolások, felső tagozatosok, és középiskolások művészeti bemutatója volt, ahol vers, mese, tánc, és zene kategóriákkal léphe ... Tovább »

Kategória: 2021. májusi események | Megtekintések száma: 318 | Hozzáadta:: pogi | Dátum: 2021-05-30 | Hozzászólások (0)

2021.5.17.

A hagyományaimat követve 2021-ben is összeszedtem a 17 számomra kedves tavaszi pillanatot. A kezdeti, még a hótakaró alól kibújó színes apró virágok időszakától, a május közepére megszínesedett, kizöldült tavaszvégi pillanatig követtem az évszak útját fotóimmal. Íme ez született idén belőle. De ez a tavasz valahogyan más volt. Érzésében színeiben hangulatában. Megfogalmazni sem nagyon tudnám pontosan miben, de talán kissé színtelen, egyszerű, hiányos volt és kevesebb illatot árasztott. Lehet csak számomra. Talán a sok bezártság, a korlátok, vírus hozta érzések.  Pedig a sok színes virág, a csivitelő madárkák, bogarak, fények igyekeztek tenni dolgukat, és feledtetni mind ... Tovább »

Kategória: 2021. májusi események | Megtekintések száma: 324 | Hozzáadta:: pogi | Dátum: 2021-05-17 | Hozzászólások (0)


Copyright MyCorp © 2024