RSS Kilépés Profilom Főoldal                                           Pr.Zoli honlapja
Regisztráció


Szombathely
templomai

Szombathely
szökőkútjai

Szombathely
homlokzatai

Szombathely
szobrai

Szombathely
hídjai

Szombathely
órái


Főoldal » 2021 » Május » 31 » Gyermeknap az Agorában
21.54.36
Gyermeknap az Agorában

2021. május 30.

A vírus helyzet után, első alkalommal nyitotta meg kapuit a nagyközönség előtt Szombathelyen, az Agora MSH. Hosszú kihagyás után gyermeknapon újra élet költözött a házba. Három az egyben. Nevezhetném így a nyitó programot. A hagyományos formától eltérve, a sok szabadtéri játék helyett, egy tehetségkutató, sok bábszínház, és egy gyermekrajz kiállítás fogadta a gyerekeket, szülőket, érdeklődőket. A Forgószínpad, óvodások, kisiskolások, felső tagozatosok, és középiskolások művészeti bemutatója volt, ahol vers, mese, tánc, és zene kategóriákkal léphettek színpadra a fiatalok.

A bábszínházak mind ismerősek lehettek, hiszen visszatérő fellépők a házban. Fabók Mancsi - A székely menyecske meg az ördög című bábjátéka nagyon látványos, és meghökkentő jelenetekkel szórakoztatott. A Mesebolt bábszínház - Holdangyal produkciója egy különleges világba vitte el az érdeklődőket. A program zárásaként a Ziráno színház előadásában régi ismerősünk Pulcinella kertészkedett. Az egész napos forgatag részeként az Energy Dance Team legújabb táncos bemutatóját is figyelemmel kísérhettük. Aki pedig két előadás között a galériára is felnézett, egy hagyományos tárlatot talált.

Itt az Óperenciás meseillusztrációs rajzpályázatra érkezett alkotások kiállítására csodálkozhatott rá.

A 2021-es gyermeknapot ezekkel a programokkal ünnepelhették a kicsik, az újra nyitott Agorában.

 

 

További fotóim a nyugat.hu oldalon láthatók a képekre kattintva.

 

Kategória: 2021. májusi események | Megtekintések száma: 112 | Hozzáadta:: pogi | Címkék (kulcsszavak): kiállítás, Szombathely, Óperenciás, Agora, bábszínház, forgószínpad, gyermeknap | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Név *:
Email *:
Kód *:
Belépés
Kedvelt baráti oldalak
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0

Copyright MyCorp © 2021