RSS Kilépés Profilom Főoldal                                           Pr.Zoli honlapja
Regisztráció






Szombathely
templomai

Szombathely
szökőkútjai

Szombathely
homlokzatai

Szombathely
szobrai

Szombathely
hídjai

Szombathely
órái


                                    

                                            Ahová érdemes benézni városunkban                            Szombathely látványos átalakulásai                             Népszerű helyek Szombathelyen                                     

2022.10.16.

Két program egy helyszín. Szó-zene-kép címmel invitáltak vendégeket a kastély nagytermébe, ahol egy kis kávéházi hangulat fogadta az érkezőket Pópa Kornél Creative- Fine Art Vintage fotókiállítására. Ehhez társult a költészet, Balló László verseivel, amiket Szabó Tibor prezentált, Bujtás Ervin pedig megzenésített. Vendégek asztalain őszi virágok, sütemények, italok, a teremben korabeli eszközök, tárgyak voltak elhelyezve. A kreatív, különleges hatású képeket szemlélve találkozhattunk néhány a fotókon szereplő modellel is. Igazán kellemes könnyed vasárnap délutáni program volt .

... Tovább »

Kategória: 2022 eseményei | Megtekintések száma: 266 | Hozzáadta:: pogi | Dátum: 2022-10-16 | Hozzászólások (0)

2022.10.16.

 Vasárnap este Szombathelyre is elhozta a Lili bárónőt a Pesti Művész Színház. Huszka Jenő népszerű operettje népes közönséget vonzott az Agora MSH-ba. Az előadás ráadásul igencsak különleges volt, ugyanis ez volt a Pesti Művész Színház 50. előadása, amit a darab végén meg is ünnepeltek a színpadon egy tortával.Néhány fotóval próbálom hangulatát bemutatni, de mindez a muzsika nélkül nem sokat ér. Hiszen az ismert slágereket(  Egy kis cigaretta, Szellő szárnyán, Gyere csókolj meg tubicám vagy a Tündérkirálynő légy a párom.) a közönség csendes szerénységgel dalolgatta a nézőtéren. Ezt az élményt viszont a képek nem adják vissza. ... Tovább »

Kategória: 2022 eseményei | Megtekintések száma: 256 | Hozzáadta:: pogi | Dátum: 2022-10-16 | Hozzászólások (0)


Copyright MyCorp © 2024