RSS Kilépés Profilom Főoldal                                           Pr.Zoli honlapja
Regisztráció






Szombathely
templomai

Szombathely
szökőkútjai

Szombathely
homlokzatai

Szombathely
szobrai

Szombathely
hídjai

Szombathely
órái


                                    

                                            Ahová érdemes benézni városunkban                            Szombathely látványos átalakulásai                             Népszerű helyek Szombathelyen                                     
Főoldal » 2022 » Április » 25 » Herényi Virágút újra éledezik
22.12.56
Herényi Virágút újra éledezik

2022. 4.24.

Két év után újra virágba borult Szombathely, herényi városrésze. A vírus a virágoknak is tiltó táblát mutatott sajnos. Körbenéztem hát, ahogy mindig is szoktam, mert szeretem a virágok illatát, színeit, a szép időben az egész virágút hangulatát.

Érdekel, mivel szórakoztatnak, mivel etetnek, itatnak minket, ha két tavaszi napot a szabadban, ott szeretnénk tölteni. Kis meglepetés volt idén a megszokotthoz képest, sokan mondogatták is sétájuk során. Kicsit csökkentett üzemmódú mondhatnám így röviden. Voltak benne új, vagy más dolgok is, ami pozitív persze, de azért kicsit összement mindenben. Útvonalában, területében, színpadban, programjaiban. Viszont aki kevesebbet tud menni valamiért, annak jó is lehetett ez. A közlekedésre igazán nem lehetett panasz, hiszen városunk új Blaguss buszai negyed óránként hozták vitték az utasokat rendületlenül. Az egész virágos csoda, kavalkád két buszmegállónyi táv volt csupán. Ezt kényelmesen meg lehetett tekinteni. Közben finomságokat eszegetve, bevásárolva a kiskertbe, vagy teraszra szánt növényeket.

A két színpadon zajló műsorok? Hát azok is a csökkentett üzemmódba tartoztak, és hamar véget is értek. Volt kis utcazene, kis hangszer simogató, kis arcfestés, kis kézműves program, érdekes gyermekjátékok, és persze sok virág, szín, szél, visszatérő árusok, nagy találkozások. Végül is panaszra semmi okunk hisz azért mindenből akadt amit megszoktunk, az esőzés is elmaradt és talán ha lassan is de visszatérhetnek a programok ahogy ez a virágút is visszatért.

Fotóim vasárnap készültek, és a képekre kattintva egy galériába gyűjtve mutatom be őket.

Kategória: 2022 eseményei | Megtekintések száma: 183 | Hozzáadta:: pogi | Címkék (kulcsszavak): Herény, utcazene, virágút, Szombathely, muzsika, vásár, virágok | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Név *:
Email *:
Kód *:

Copyright MyCorp © 2024