RSS Kilépés Profilom Főoldal                                           Pr.Zoli honlapja
Regisztráció






Szombathely
templomai

Szombathely
szökőkútjai

Szombathely
homlokzatai

Szombathely
szobrai

Szombathely
hídjai

Szombathely
órái


                                    

                                            Ahová érdemes benézni városunkban                            Szombathely látványos átalakulásai                             Népszerű helyek Szombathelyen                                     
Főoldal » 2022 » Augusztus » 20 » Városi ünnepség augusztus 20-án
19.03.58
Városi ünnepség augusztus 20-án

2022.8.20.

Szombathelyen az évek óta megszokott forgatókönyv szerint zajlott az augusztus huszadikai ünnepség. Nálunk nincs nagy szervezés programok és nagy tűzijáték sincs. Nem is volt és nem is tervezik, mint sok más helyen. Ez nem baj, hiszen egy igazi pénzkidobás, főleg ha a fővárosira gondolunk.

Így hát maradt a kis műsorral szépen szervezett és bonyolított délelőtti megemlékezés, kenyér szenteléssel, szeleteléssel.

Még az időjárás is kegyes volt nem volt már a tikkasztó hőség, de eső sem jött.      

Az ünnepség a szokásos forgatókönyv szerint zajlott. Szombathely Város Fúvószenekara, az MH12 Arrabona Légvédelmi Rakétaezred Díszalegység zászlófelvonása és díszelgése, a Berki Vonósnégyes rövidke műsora, Szilágyi-Varga Diána és az Ungaresca Senior Tánccsoport közreműködése, Prikazovics Ferenc felvezetésével.

Majd a koszorúk elhelyezése után, Nemény András polgármester és Horváth József pápai prelátus szegte meg az új kenyeret.

Az eseményről készült fotóim ide kattintva láthatók.

  

Kategória: 2022 eseményei | Megtekintések száma: 167 | Hozzáadta:: pogi | Címkék (kulcsszavak): új kenyér, augusztus 20.Szombathely, Arrabona, megemlékezés, Ungarresca | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Név *:
Email *:
Kód *:

Copyright MyCorp © 2024